Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп има значителна преднина пред настоящия

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп има значителна преднина пред настоящия
Коментари Харесай

Тръмп води пред Байдън в ключови щати

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп има забележителна преднина пред сегашния държавен глава Джо Байдън в пет от шестте най-важни щата. Това демонстрират резултатите от проучване на настройките за идващите президентски избори в страната на New York Times-Siena College, оповестено в неделя.

Тръмп води пред Байдън с цели 10 точки в Невада, шест точки в Джорджия, пет точки в Аризона и Мичиган и четири точки в Пенсилвания. Единствената преднина на Байдън е в Уисконсин, където той бие Тръмп с две точки.

Припомня се, че Байдън победи Тръмп във всичките шест щата по време на изборите през 2020 година Комбинирането на анкетите във всичките шест щата дава на Тръмп преднина от 48-44 проента пред Байдън.

Проучването на NYT-Siena College анкетира 3662 регистрирани гласоподаватели в шестте щата от 22 октомври до 3 ноември.

Проучването приписва лошото показване на Байдън на неналичието на убеденост заради възрастта му. Сред поддръжниците на самия Байдън 54% към момента споделят, че той е прекомерно остарял за поста.

Гласоподавателите смятат, че Тръмп ръководи по-добре стопанската система, външната политика и имиграцията.

Представянето на Тръмп се дължи и на невижданите равнища на поддръжка от страна на чернокожите гласоподаватели, с рекордните 22% от демографската страна, която поддържа Байдън в шестте щата, съгласно NYT.

В момента Тръмп държи безапелационна преднина на първичните избори за президент на републиканците през 2024 година, като най-близките му съперници са много под него. В края на октомври, бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс завърши своята президентска акция. Следващият републикански примитивен спор ще се организира в Маями на 8 ноември.

Това е реалност, въпреки многото каузи, които се водят против него.

В края на октомври, Тръмп даде обещание да " направи данъчните облекчения непрекъснати ", в случай че бъде определен през 2024 г., както и да вкара спомагателни съкращения.

Също по този начин обеща да понижи налозите за фермерите,  " с цел да отбрани нашите преобладаващи ползи на националната сигурност в една мощна локална селскостопанска промишленост ".

Тръмп също по този начин се зарече, че ще отстрани налога върху парцелите, за който също водеше кампания преди първия си президентски мандат.

Тръмп сподели на протест в Айова, че ще " възвърне мира посредством мощ " след ескалацията на спора сред Израел и Хамас. Той твърди, че Хамас " в никакъв случай не би нападнал " Израел, в случай че той беше президент. Той също по този начин твърди, че Съединени американски щати не са претърпели никакви терористични офанзиви по време на неговото президентство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР